Szolgáltatások

Szárazépítészet

A szárazépítészet egy gyors, költséghatékony, jó szigetelő képességű és komoly teherbírással rendelkező építészeti technológia. Ismerd meg a szárazépítészet előnyeit.

Gipszkarton

Gipszkarton, mint szárazépítész építőanyag

Gipszkarton építőanyagból válaszfalakat lehet létre hozni, álmennyezetet, takaró díszszegélyt, illetve tetőtér szigeteléshez is nagyon jól használható. Különböző, egyedi formákat lehet készíteni, ami hagyományos téglával nem, vagy csak nagyon költségesen kivitelezhető. Továbbá, megfelelő kivitelezés mellett nagyon jó hang, és hőszigetelő tulajdonságai vannak a gipszkartonnak, emellett tűzgátló szerepet is kaphat.

Legnagyobb előnye, hogy költséghatékony építést tesz lehetővé, az anyag és kivitelezés összköltsége alacsonyabb, mint a hagyományos építési módszereké. Továbbá időt is lehet vele spórolni, ugyanis gyorsabban, és rugalmasabban lehet vele dolgozni, mint a hagyományos téglafal építésével.

Ezen túlmenően megfelelő kivitelezés esetén komoly teherbírással is rendelkezhet, akár könyvespolcot, konyhabútort is fel lehet rá szerelni. Fontos megemlíteni, hogy a szakszerűen kivitelezett építés elengedhetetlen, hogy a teherbírás elérje a kívánt szintet.

Referenciák

Szárazépítészet referenciák

Az alábbi épülettípusoknál kiterjedt szárazépítészeti referenciákkal rendelkezünk:

Média

Elkészült munkáink

Scroll to Top