Kiss Gipszkarton

Bemutatkozás

Sok éves külföldi tapasztalatszerzés után vágtunk bele a cégalapításba Magyarországon. Mindig is fontosnak tartottuk, hogy tudásunkkal, munkánkkal a hazai építőiparban tudjunk aktívan tevékenykedni.

Ismerj meg minket

Filozófiánk és szakmai hátterünk

A szárazépítészet, ács, illetve asztalos szakma háttértudását Magyarországon sajátítottuk el, viszont a szakmai több éves rutinra Ausztriában tettünk szert, így tisztában vagyunk a nyugati minőséggel, illetve a magyar építőipari követelményekkel egyaránt.

Vállalkozásunk jelentős fejlesztéseken ment keresztül az elmúlt években. Alapelveink azonban nem változtak, az ügyfélközpontú szemlélet, megbízhatóság és a munkánk magas minőség továbbra is a középpontban van.

Ezen túlmenően, a hatékonyságot szem előtt tartva nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szerszámzat, munkaeszközök, illetve munkaruha kiválasztására. 2022-ben hivatalos Hilti tesztcég lettünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy mindig a legmodernebb szerszámok álljanak rendelkezésünkre.

Az évek során sikerült a Nyugat-Magyarországi régió meghatározó szárazépítészeti cégévé fejlődni. Ezen túlmenően Ausztriában is megvetettük a lábunkat, és ott is aktív szereplői vagyunk az építőiparnak.

Menedzsment

Kiss Ferenc

Ügyvezető igazgató

Khaut Péter

Gazdasági igazgató

Kiss Dávid

Operatív vezető

Csapat

A Kiss Gipszkarton csapata

Képzett kollégáink a sikereink első számú kulcsa. Ők teszik lehetővé, hogy a megtervezett épületek a tervek szerint, a lehető legmagasabb minőségben elkészüljenek.

Jelenleg 15 fő szárazépítő és festő csapattal dolgozunk. Ezen túlmenően széles alvállalkozói körrel rendelkezünk, hogy a nagyobb munkákat is szoros határidővel tudjuk vállalni.

Tudásunkat folyamatosan bővítjük, így tanfolyamokra járunk. Rendelkezünk többek között tűzvédelmi szakvizsgával, illetve elvégeztük a grazi Trockenbau Meisterprüfung tanfolyamot is (Gipszkartonszerelő Mestervizsga).

Számunkra nagyon fontos a csapategység, hogy egy jó légkörben tudjunk együtt dolgozni, mert csak így tudjuk azt a minőséget nyújtani, ami a mai igényeket kielégíti. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy jó benyomást keltsünk az emberekben már a megjelenésünkkel kezdve, így cégünk összes munkatársa Engelbert Strauss felemblémázott munkásruhában dolgozhat.

Tekints bele mindennapi munkánkba

Scroll to Top